Gandia assumeix la gestió administrativa del Centre de Rehabilitació i Inserció Social (CRIS) i Centre de Dia•    L'alcalde Arturo Torró i el director del CRIS, José Vázquez, han anunciat que a partir de gener serà el consistori qui gestionarà la part econòmica.
•    Es garanteix així la continuació del servei d'atenció a persones amb malalties mentals i els seus familiars.

Gandia. 11
Desembre 2012.- L'alcalde de Gandia, Arturo Torró, la regidora de Benestar Social, Pilar Gavilà, i el director del CRIS i Centre de Dia, José Vázquez, han anunciat hui el compromís al que s'ha arribat entre l'Ajuntament de Gandia i l'Associació de Malalts Mentals (ASAEM) per gestionar administrativament aquest centre a partir del mes de gener.

L'alcalde de Gandia, Arturo Torró, ha assenyalat que el consistori assumirà la part econòmica, la seua gestió i el personal tant del CRIS com del Centre de Dia per assegurar el seu bon funcionament i que els seus treballadors puguen percebre les nòmines de forma puntual, sense els retards que fins hui es venien produint. Torró ha destacat que l'ajuntament avançarà els diners i serà la pròpia Generalitat Valenciana la que reemborse la despesa d'aquestos serveis d'atenció tant a persones amb malalties mentals com als seus familiars.

La proposta que fa mesos va llançar l'alcalde de Gandia, Arturo Torró, ja ha estat debatuda entre els treballadors així com per l'assemblea de l'Associació de Malalts Mentals (ASAEM), els qui han donat la seua aprovació i, a partir del mes de gener, l'ajuntament mitjançarà en la gestió i pagament als treballadors, resolent-se així els retards, ha explicat el propi alcalde de la ciutat,

Torró ha explicat que “l'administració ha d'estar al costat de les persones que més ho necessiten. Portem dos anys barallant, fent d'intermediaris perquè arribaren les subvencions al més aviat possible, i gràcies a això han anat cobrant però hem de ser seriosos i, perquè no hagen més problemes, abonar les nòmines nosaltres i quan vingen les subvencions ja les rebrem, però no poden estar quatre, sis o huit mesos sense cobrar”.

El director del CRIS i Centre de Dia, Javier Vázquez, ha agraït la tenacitat, labor i constància tant de l'alcalde de Gandia, Arturo Torró, com de la regidora de Benestar Social, Pilar Gavilà, a l'hora d'aconseguir treure endavant aquesta situació “afrontant aquest projecte per garantir la continuació del servei així com dels llocs de treball dels empleats”.

Vázquez ha recordat que actualment es dóna servei i atenció a 90 usuaris, i que l'activitat es va iniciar en 2006 per millorar la qualitat de vida de les persones amb alguna malaltia mental així com els seus familiars. Més de 200 persones han passat per aquestos centres i l'objectiu és anar millorant els programes i activitats així com abastar una atenció integral a aquestes persones, per a això és necessari la col•laboració de l'administració, ha assenyalat el propi president del CRIS.

Entrada

Registrate!

Información de la cuenta
Signos de puntuación no permitidos.
Todos los correos del sistema se enviaran a esta dirección.
Proporcione una contraseña para la cuenta nueva en ambos campos.
Datos Personales
Vd. consiente que "Guia de Comercio Local de Algemesí" utilicen sus datos personales de conformidad con la POLÍTICA DE PROTECCIÓN DE DATOS. En aplicación de la Ley 34/2002 de SSI y Comercio Electrónico, le comunicamos que sus datos podrán ser utilizados para el envío de comunicaciones comerciales por correo electrónico o cualquier otro medio.
CAPTCHA
Verificación de usuario físico.
CAPTCHA de imagen
.