Gandia adjudica a l'empresa Dragados SA les obres del Moll dels Borja que estarà llest per a l'estiu•    L'obra, d'1,6 milions d'euros, està subvencionada pel Pla Confiança i la seua execució començarà una vegada passen les festes de Nadal i Reis.
•    L'adjudicació inclou la millora dels pantalans per a la marina popular, compromís que va adquirir l'alcalde de Gandia, Arturo Torró.


Gandia, 13 desembre 2012.-
El portaveu del Govern, Víctor Soler, ha anunciat que la Mesa de Contractació ha resolt proposar a l'òrgan de contractació a l'empresa Dragados SA perquè execute l'obra del Moll dels Borja, per un muntant d'1.598.264 euros, inclosos en el Pla Confiança de la Generalitat Valenciana. Una obra anunciada pel Govern fa mesos i que serà una realitat aquest proper estiu, la qual cosa permetrà canviar i unificar la imatge del port i el Grau de Gandia que durant anys ha estat oblidada.

Soler ha recordat que es tracta de la segona obra del Pla Confiança que es va a engegar a Gandia –la primera va ser la del centre social de Marenys de *Rafalcaid- i denota que les inversions a la ciutat són una realitat. És més, segons ha donat a conèixer el portaveu del Govern “l'adjudicació inclou la millora dels pantalans per a la marina popular, un compromís que va adquirir el propi alcalde de Gandia, Arturo Torró, i que així es recull en el projecte”. Les obres, previsiblement s'iniciaran una vegada passen les festes de Nadal i Reis i s'espera que, a principis del proper estiu puga ser una realitat per a ús i gaudi tant dels veïns com dels visitants i turistes que acudeixen a la platja de Gandia.

No cal oblidar que es tracta d'un projecte molt atractiu, amb zones verdes, mobiliari i un passeig de trencadís que convidarà a gaudir i passejar per aquesta zona del Grau i, al mateix temps, reorganitzar tot l'espai existent, més de 13.000 metres quadrats, i unificar-ho connectant així el port amb el Reial Club Nàutic de Gandia i la pròpia platja de Gandia.

El Moll dels Borja serà totalment per als vianants i, segons ha dit Víctor Soler, permetrà modernitzar el Grau i renovar la seua imatge, a més que la zona puga acollir activitats socioculturals i fires artesanals.

Entrada

Registrate!

Información de la cuenta
Signos de puntuación no permitidos.
Todos los correos del sistema se enviaran a esta dirección.
Proporcione una contraseña para la cuenta nueva en ambos campos.
Datos Personales
Vd. consiente que "Guia de Comercio Local de Algemesí" utilicen sus datos personales de conformidad con la POLÍTICA DE PROTECCIÓN DE DATOS. En aplicación de la Ley 34/2002 de SSI y Comercio Electrónico, le comunicamos que sus datos podrán ser utilizados para el envío de comunicaciones comerciales por correo electrónico o cualquier otro medio.
CAPTCHA
Verificación de usuario físico.
CAPTCHA de imagen
.